SPIKE 

Spike

:: ARTIST COMPLET

Spike, pe numele său real Paul Mărăcine, a fost mereu un artist care a crescut și evoluat natural in industria rap romnească, unde are o experienţă de 15 ani. Este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi de la noi, songwriter, producător și regizor.

Are 4 albume la activ, „Relaţii cu publicul”, „Rămânem prieteni”, „Lumea lui Paul” şi „Propaganda”.

Albumul Propaganda a fost lansat independent în anul 2018 și conţine opt piese care curg și formează un film în care Spike vrea să arate cine e, ce a simţit cât a lipsit și ce părere are el despre ce se  întâmplă  în muzica din prezent.

:: MANELE

“Manele” este single-ul de pe albumul “Propaganda”, piesă scrisă, produsă și regizată de către artist, care a cucerit inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale, având peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube.

:: SALCÂMII

În 2019, Spike a lansat “Salcâ mii”, piesă care conţine un sample din „Au innebunit salc mii” a lui Tudor Gheorghe. Piesa a stat 20 de săptămâni în top 10 Media Forest, dintre care 3 pe prima poziţie și a adunat aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube.

:: ROCKSTAR

În primăvara anului 2020, Spike a lansat single-ul “Rockstar”, piesă care a stat 19 săptămâni în top 10 Media Forest România, ajungând până pe locul 3.

:: PAPARUDE

În septembrie 2020, Spike a revenit cu “Paparude”, piesă cu accente din folclorul românesc, în colaborare cu Surorile Oșoianu. La mai puțin de 2 săptămâni de la lansare, piesa a fost #1 în topul Shazam. Piesa s-a aflat în top 10 Media Forest România timp de 25 săptămâni, având peakul pe cea de-a 4-a poziție.

:: ZEU

La un an de la “Paparude”, Spike a lansat “ZEU”, piesă care la 5 zile după lansare a ajuns #1 Shazam, unde a stat timp de 4 săptămâni. Pe YouTube, videoclipul numără peste 2 milioane de vizualizări, iar piesa se află în top 10 Media Forest în continuă urcare, momentan pe ce-a dea 5-a poziţie.

Video Playlist
1/4 videos
1
Spike - ZEU (Videoclip Oficial)
Spike - ZEU (Videoclip Oficial)
2
Spike - Manele (Videoclip Oficial)
Spike - Manele (Videoclip Oficial)
3
Spike - Salcâmii (Videoclip Oficial)
Spike - Salcâmii (Videoclip Oficial)
4
Spike - Paparude (Videoclip Oficial)
Spike - Paparude (Videoclip Oficial)

Contact Us

SUBMIT YOUR REQUEST

MANAGEMENT – MARIAN DOROBANȚU

marian@atom.ro

BOOKING - LIVIA BORDEA

livia@atom.ro

PROJECT MANAGER & PR - Laura Deaconescu

laura@atom.ro