ANDIA 

Andia

:: O PASIUNE DE-O VIAȚĂ

Andia, sau Diana Constantin, după cum este cunoscută de către familia și prietenii ei, este o tânără foarte pasionată în ceea ce privește arta sa. Născută în Roman, judeţul Neamt, Andia are 24 de ani și a absolvit Facultatea de Economie și masterul în cadrul aceleiași facultăţi.

Prima experienţă muzicală a fost pe c nd avea doar 11 ani,  în cadrul unui festival local. Atunci a urcat pentru prima data pe scena și a fost extrem de fericită că a reușit să treacă de etapa în care cânta doar singură prin casă.

:: ASCENSIUNE RAPIDĂ

La doar doi ani de la lansare pe piata muzicală rom nească, a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio si televiziune. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.

Astfel, prima piesa care a intrat în topurile muzicale este piesa lui Spike – Salcamii, piesa pe care Andia interpreteză refrenul. Piesa a stat 20 de săptămâni în top 10, dintre care 3 pe prima poziţie și a adunat peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

:: RETROGRAD

Retrograd este piesa care a facut-o cunoscută publicului pe Andia și care marchează  nceputul colaborării dintre DJ Project și artista. Piesa are peste 30 de milioane de vizualizări pe Youtube, a fost locul 1 în top Shazam și a fost prezentă în top 10 MediaForest timp de 26 săptămâni,dintre care 5 săptămâni s-a aflat pe cea dintâi pozitie.

:: SLĂBICIUNI

După succesul Retrograd, Andia revine cu cea de-al treilea hit care este locul intâi în topurile muzicale, și anume Slăbiciuni, tot o colaborare cu DJ Project. Piesa numără peste 45 milioane de vizualizări pe YouTube și a fost prezentă în top 10 Mediaforest timp de 18 săptămâni, dintre care 6 pe prima poziţie.

:: ANOTIMPURI

În toamna anului 2020, artista lansează „Anotimpuri” în colaborare cu Spike. Piesa a stat 4 săptămâni pe prima poziţie din topul Mediaforest și a fost cea mai difuzată piesă de pe radio & TV din primăvara anului 2021.

:: MI-E DOR

După patru piese no. 1, Andia revine cu o altă piesă de pus pe repeat, „Mi-e dor” – piesă pop, cu influenţe romantice, compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan. Artista a lucrat cu aceștia pentru toate single-urile sale care au ajuns no. 1  în topul Mediaforest.

„Piesa este o declaraţie de dor pentru el. Doar în bratele lui, ea își mai poate găsi liniștea. Timpul “a ruginit” de când el nu mai este în viaţa ei”, a declarat Andia.

Video Playlist
1/5 videos
1
Andia x Guess Who - Pietre pretioase | Official Video
Andia x Guess Who - Pietre pretioase | Official Video
2
Andia - Sfarsitul Lumii | Official Video
Andia - Sfarsitul Lumii | Official Video
3
Andia - Mi-e dor | Official Video
Andia - Mi-e dor | Official Video
4
Andia x Spike - Anotimpuri | Official Video
Andia x Spike - Anotimpuri | Official Video
5
Andia - Universul | Official Audio
Andia - Universul | Official Audio

Contact Us

SUBMIT YOUR REQUEST

MANAGEMENT – MARIAN DOROBANȚU

marian@atom.ro

BOOKING - LIVIA BORDEA

livia@atom.ro

PROJECT MANAGER & PR - Laura Deaconescu

laura@atom.ro